İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Sazlıbosna İlkokulu

Emir Musa BEKİROĞULLARI - Okul Müdürü

1 Eylül 1987 tarihinde Şanlıurfa Viranşehir´ de dünyaya geldim. İlk, orta ve lise öğrenimini Viranşehir´ de tamamladım. Uludağ Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği, Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Bölümü, Anadolu Üniversitesi Toptan ve Perakende Satış Bölümü Emlak ve Emlak Yönetimi Anabilim dalı, Atatürk Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık, Atatürk Üniversitesi Mülkiyet Koruma Güvenlik Bölümü İş Sağlığı ve Güvenliği Programı mezunuyum. Anadolu Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Lisans Programında eğitimime devam etmekteyim. 2009 yılında Manisa Ömer Ege İlkokulu´ nda da vekil öğretmenlik yaptıktan sonra, 2010 yılında Van Erciş Gümüşoluk İlköğretim okuluna Müdür Yetkili Öğretmen olarak atandım. 2011 yılında Sivas Koyulhisar Münire Mustafa Aydoğdu Yatılı Bölge İlköğretim Okulu´ na atandım. Bu okulda Öğretmenlik, Müdür Yardımcılığı, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcılığı ve Müdür Baş Yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2016 yılında İstanbul Esenler Türk İsveç İlköğretim Okulu´ na atandım. 2017-2021 yılları arasında Şehit Hamza Ece İlkokulu´ na Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım. 2021 yılı Eylül ayında İstanbul Arnavutköy Sazlıbosna İlkokulu- Ortaokulu Müdürü olarak atandım ve halen bu okulda görev yapmaktayım. Evli ve 1 çocuk babasıyım.