İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Sazlıbosna İlkokulu

Nis

Arnavutköy Kaymakamlığı'nın talimatları gereği Sazlıbosna'da ikâmet eden Kıbrıs Gazilerimize okul idaremiz ve öğrencilerimiz tarafından bayram hediyeleri takdim edildi.

Nis

Sazlıbosna İlk ve Ortaokulumuzda TÜBİTAK Bilim Fuarı gerçekleştirildi. Fuarımıza Arnavutköy kaymakamı sn. Mahmut Hersanlıoğlu ve ilçe millî eğitim müdürümüz sn. Hasip Turhan da katıldılar.

Fuarımız öğrencilerimizin hazırlamış olduğu halk oyunu gösterisi ile başlayıp, kaymakamımız ve millî eğitim müdürümüzün bilim fuarını gezisiyle devam etti. Sayın davetlilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

4 Ekim Hayvanları Koruma günü kapsamında  okulumuzda gösteriler düzenlendi.

Etkinliğimize katılım gösteren Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasip TURHAN'a, programın yapımında emeği geçen tüm öğretmen, veli ve öğrencilerize teşekkür ediyoruz.

Nis

3/A Sınıf Öğretmenimiz Kader SIRACA ve öğrencileri Kitap Okuma Köşesi´nde Kitap Okuyorlar. Yavrularımızı tebrik ederiz.

Nis

Misafirim Öğretmenim Projesi Kapsamında 3/A Sınıfımızdan Rumeysa AYDIN ve ablası 7/A Elif AYDIN´ın evini okul müdürü Ümran DURMUŞ, müdür yardımcısı Serkan DERYA  ve sınıf Öğretmeni Kader SIRACA ile birlikte ziyaret ettik. Güler yüzleri ve ikramlarıyla bizi misafir eden ailemize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi Programımızı Gerçekleştirdik.

Mrt

Anasınıfı öğrencimiz Harun Efe GÜMBERK’in velisi Seda GÜNBERK çocuklarımız ile birlikte kurabiye yaptılar, mısır patlatıp afiyetle yediler.

Mrt

4/A Sınıfı Öğrencilerimiz Çağrı Filmini İlgiyle İzlediler.

Mrt

Yetim Kardeş Projesi Kapsamında tüm öğretmen, öğrencilerimiz ve velilerimizin katkısıyla ülkemizden İki Yetim Evladımıza sahip çıktık. Allah herkesin hayrını kabul etsin inşaallah.